Kuka on Joel Hakala?

Aloitin hierojan työt täysipäiväisesti vuonna 2015 pienessä Ruskon kunnassa Turun kupeessa. Sen jälkeen olen tehnyt ja kokenut hyvinvointialalla vaikka ja mitä.

Vuonna 2016 aloin tekemään Facebookiin lyhyitä ja ytimekkäitä kehonhuolto videoita. Ne saavuttivat suuren suosion ja tällä hetkellä sivullani (eroonjumeista.fi) on yli 50 000 seuraajaa. Tästä lähti liikkeelle kehitysmatkani yrittäjänä. Matka pois pelkästä hieronnasta aidon auttamisen äärelle.

Olen kirjoittanut kaksi kirjaa kehonhuollosta (Kehonhuollon Käsikirja, 2017 & Eroon Jumeista Itsehieronnalla, 2018) joita on painettu yhteensä 6200 kappaletta.

Olen myynyt yli 3000 verkkokurssia sekä pitänyt LIVE-kehonhuoltokursseja ympäri Suomea Helsingistä Rovaniemelle asti.

Olen nostanut hieronta hintani 40€/h -> 67€/h ja sen jälkeen irrottautunut tuntiveloituksesta myyden palvelujani 97€/h tuntipalkalla.
 
Vuonna 2019 päätin lopettaa hierojan hommat, seurata suurinta intohimoani ja laittaa omat taitoni kaikkein parhaaseen käyttöön.
 
Nyt autan hyvinvointialan yrittäjiä saavuttamaan taloudellisen vapauden ja enemmän vapaa-aikaa oman unelma palvelun avulla.

Keskiössä on kehittää yritys, joka oikeasti luo aitoa muutosta asiakkaiden elämässä eettisen bisneksen avulla. Kumma juttu... Kun palvelu on hyvä asiakkaat ovat myös valmiita maksamaan siitä.
 
Suomi on täynnä oireenhoitoon keskittyviä hyvinvointialan palveluita vaikka asiakkaat kaipaisivat kaikkein eniten pysyvämpiä ratkaisuja.

Suomi on täynnä lahjakkaita hyvinvointialan ammattilaisia, mutta myös toisaalta avun tarpeessa olevia ihmisiä jotka eivät löydä näitä osaajia.

Tätä varten tarvitsemme eettistä bisnestä jossa ei tyydytä vain oireen hoitoon. Bisnestä jossa auttaja löytää hänen unelma-asiakkaansa.
Placeholder Image
Maksuton Koulutus ➤